Kedves

Wine Bistro & Shop

Kedves Wine Bistro

Honnan ered a Kedves Wine Bistro története:

Barátaim társaságában, Olaszországba tartva erősödött meg bennem régóta fontolgatott álmom megvalósítása: Mi lenne, ha St.Andrea színekben nyitnék egy pincét a Szépasszonyvölgyben?

Hazaérkezve vázoltam elképzeléseimet Édesapámnak, akinek rögtön eszébe jutott a Kedves bor és a Szárnyas csacsi valamint az ötlet, miszerint egy „Kedves helyet” lenne jó létrehozni a völgyben.

Én ehhez megálmodtam egy olyan fiatalos, modern stílust, ami képes méltó helyszíne lenni a család borainak, ugyanakkor saját elképzeléseimet is tükrözi.

A pince kialakításában óriási segítséget nyújtott Nagy Ádám üzletvezető, aki azóta is kulcsfontosságú szerepet tölt be a Kedves Wine Bistro életében.

Szépasszonyvölgy

A patkó alakú Szépasszonyvölgy eredetét több monda övezi, de az bizonyos, hogy a mai napig a legnagyobb egybefüggő “pincevárosa” az Egri Borvidéknek.

Az elmúlt években különösen nagy fellendülés és összefogás jellemzi a völgyet, ezért döntöttünk úgy mi is, hogy megmutatjuk magunkat és pozitív hírét visszük a sokak által ismert területnek.

Egyedi színfoltként álltunk be mi is a 38. pinceként a sorba, talán elsőként egy teljesen modern és trendi, kicsit talán emiatt ki is tűnő hellyel.

Lőrincz Bálint

Három testvéremmel mondhatni tökéletes gyermekkorunk volt, szüleink mindent megadtak nekünk, ami a harmonikus és kiegyensúlyozott élethez szükséges.

Már egész kicsi koromban elkezdtek érdekelni a sportok, különösen a labdajátékok, majd már általános iskolás voltam, mikor úgy döntöttem, vízilabdázni szeretnék, Édesapámat követve. 16 éves koromban kerültem be a ZF Eger felnőtt csapatába, ami azóta is óriási motiváció számomra.

A sport és a vállalkozás előtt azonban mindig ott van számomra a családom és már bő fél éve csodálatos feleségem. Büszkeséggel tölt el Édesapám borászata és a hit, amivel a mindennapokat éljük.

Borkóstolás

Előzetes bejelentkezés alapján örömmel fogadjuk a kisebb- nagyobb társaságok számára megrendelt borkóstolók megszervezését, lebonyolítását.

Kedves Blanc 2016
Hárslevelű 2016
Rajnai Rizling 2016
A kutyafáját 2016
Kedves Rouge 2016
Kadarka vagy Pinot Noir
Kedves kései szüretelésű, édes bor 2016

Az árak a borokon kívül vizet és borbemutatót tartalmaznak. Tételsoraink mellé sajt- és sonkaválogatás rendelhető! Tavasztól a Bistro konyhával bővül, így csoportok számára különleges menüsorokkal is készülünk a tételsor mellé, vendégeink számára pedig tapas bár, saláták és szendvicsek lesznek elérhetőek.

A Shop egész évben lehetőséget biztosít a helyszíni borvásárlásra, melyben kollégáink örömmel segítenek Önnek!

A Kedves Wine Bistro kinálata

Kapcsolat

Téli nyitva tartás

Hétfőtől – csütörtökig: 10.00-20.00

Pénteken és szombaton: 10.00-24.00

Vasárnap: 10.00-18.00

Telefonszám: +36 36 565 084, +36 20 262 33 03

E-mail cím: kedvesbisztro@gmail.com

Cím és térkép: 3300 Eger Szépasszony-völgy 38. Pince

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez