St. Andrea Válogatás

24000 Ft

A VÁLOGATÁS TÉTELEI
Napbor 2016
Illatában elsősorban friss, érett citrusfélék jelennek meg, mindenekelőtt citrom és lime, kis tutti-frutti. Aztán körte, őszibarack, a gyümölcsök mögött fehérszirmú virágok bújnak meg. Ízében a barack és a citrusok dominálnak kis sós lecsengéssel.
Boldogságos 2016
Virágos, citrusos, zöldalmás jegyekkel indít, majd ahogy nyílik egy kis ásványos-ázott köves illat is megjelenik, a hordó elegánsan kísér. A korty feszes és tömör.
Hangács 2013
Illatában az érett feketebogyós gyümölcsöket avaros-gombás illatok szövik át. A határozott struktúra mellett nagyon zamatos, gazdag élményt adó, tömör bikavér bor.
Merengő 2012
Illatában érett fekete bogyósok és meggy, szilva, édesfűszerek, levendula, csokoládé, enyhe füstösség, szarvasgomba, avar. Hosszú, élénk savérzet ad lendületet a bornak, ami a tanninnal és a melegítő alkohollal nagyon szép arányokat rajzol ki a bor struktúrájában.
Áldás 2015
Illatában a piros-bogyós gyümölcsök dominálnak (málna, ribizli). Mellette rózsa és borsos, fűszeres jegyek. Friss, lendületes, élő szerkezet, sok gyümölcs és fűszer jelenik meg a szájban is, ha megkóstoljuk. Ropogós, könnyű, ám tartalmas egri vörös a mindennapokra.
Örökké 2016
Érett déligyümölcsös illatok. Zamatos, elegáns fehérbor. A hordó használat finom. A savak puhák, meglepően érettek.

Kategóriák: ,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„St. Andrea Válogatás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.