In Programok

2018. október 25-én rendhagyó borvacsorára készül a St.Andrea Wine & Gourmet Bar csapata. Barna Ádám, Év séfje ezúttal ugyanis a Szepsy és a St.Andrea pincészet boraihoz állítja össze ínyenc ételsorát.

A borkóstolóval egybekötött gourmet vacsorát ifj. Szepsy István és ifj. Lőrincz György vezeti, az ország két ikonikus borvidékének képviseletében.

A Szepsy család már az 1500-as évektől termel bort Tokajban, indulásuk egy időre tehető az aszúborok készítésének kezdetével is. Így talán nem is csoda, hogy a család és a bor történelme ily módon egybefonódott. A cél évszázadok óta változatlanul: a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a Tokaji dűlőkben. A Szepsy birtok területei a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőkben találhatóak, ahol idős (átlagosan 40 év feletti) szőlőtőkékkel dolgoznak. A Szepsy pincészet jelenleg 52 hektár megművelt szőlőterülettel rendelkezik 6 település 22 dűlőjében, Mádi központtal. Ezekről a területekről évente átlagosan 38000 palack száraz bor, 7000 palack aszú és 12000 szamorodni típusú bor készül.

A borvacsora 2018. október 25-én, 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre, a budapesti St.Andrea Wine&Gourmet Bárban.

Nagy örömmel és izgalommal várjuk a közös beszélgetést és kóstolást ifj. Szepsy Istvánnal!

Szepsy & St. Andrea - Egy megismételhetetlen borélmény!

További információ hamarosan!
Érdeklődés: klara.hollo@standreaborbar.hu

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt Portré: Dr. Lőrincz György - Együtt EgerbenSauvignon Blanc 2017