In Hírek

Tasting 500% Wine – Hollandia

Ifj. Lőrincz György szeptember 25-én Amsterdamba látogatott, ahol holland partnerünk az Imperial Wijkoperij saját rendezésű kóstolóján kerültek először bemutatásra a St.Andrea borai.

Természetesen eddigi holland partnerünkkel Miranda Beems-el is megmaradt a régi partnerviszony, aki fuzionált Hollandia egyik vezető, 1994 óta működő, az osztrák borok értékesítésében vezető borimportőr cégével, még nagyobb teret adva így a magyar boroknak.

Wine Village – Belgium

Szeptember 23-25 között megrendezett kóstolót belga importőrünk a Global Wineries szervezte. A 3 napos rendezvényre közel 5000 meghívott volt a HoReCa szektortól a privát vevőkig, akiket Barta Évi exportért és külkereskedelemért felelős kollégánk fogadott szeretettel. A látogatók több, mint 500 bort kóstolhattak. A St.Andrea Szőlőbirtok 9 éve dolgozik együtt a 2004-ben alapított céggel, ami már két, korábban meglévő borimport cég egyesülésével jött létre. Jelenleg 15 országból 950 bort tartanak a portfóliójukban, kiemelt szerepet kapnak a magyar borok.

Ritz Club – London

Egy örömteli hír érkezett Angliából: idén ősszel megjelenik a Hangács Egri Bikavérünk a londoni Ritz Club borlapján. Köszönjük partnerünknek Lilla O’Connornak!

ritz club london
Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Szőlő Ünnep 2017