In Portré

Balogh Zita Tünde két és fél éve a St.Andrea csapat tagja. A szűk csapat egyedüli női szereplőjeként egyáltalán nem bánkódik, sokkal jobban szeret férfiakkal együtt dolgozni. Nem csak ez az egyetlen meglepetés Zitával kapcsolatban, ugyanis leginkább a pincében szeret tevékenykedni és a borok készítésében segíteni.

Társai a kóstolás rejtelmeiben, id. Lőrincz György pedig az elhivatottságban és szemléletmódban adtak hozzá Zita személyiségéhez, aki alapvetően kihívásnak tartja munkáját.

Zita kedvenc St.Andrea tétele az Egyetlen 2016 bor, ami azért is kedves számára, mert ezt már Ifj. Lőrincz György készítette, akit szintén nagyon tehetséges borásznak tart, ahogyan az Édesapját is.

“Nagyon izgalmas a két kiváló dűlő (Nagy-Eged-Hegy és Boldogságos) házasítása. Ugyanúgy szeretem a vörös borokat is, de ez a tétel a kedvencem, nagyon szerethető bor, ugyanakkor még fiatal, van benne potenciál. Önmagában is élvezhető, Karácsonykor pedig egy kacsához tudom elképzelni, amit birsalmával vagy sült-körtével egészítünk ki.”

St.Andrea Szőlőbirtok

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt Birliba TamásVajda Mihály