In Díjak

A világ legnagyobb és legmegbízhatóbb borversenyének tartják a Decanter World Wine Awards – Londoni borversenyt. A 2018-as bormustrán Merengő 2013 borunk bronz érmet kapott (88 pont), Ajándék 2015 tételünk pedig Commended jelölést ért el (84 pont).

Decanter World Wine Awards (DWWA) versenyt 2004-ben rendezték meg először, azóta pedig a legnagyobb és egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésnek számít a borvilágban. Több mint kétszáz szakértő, melynek majd negyede Master of Wine és Master Sommelier.  A kóstolás mindig vakon történik, és borvidékenként, valamint stílusonként kerül külön választásra, majd a szakértők pontjait összehasonlítva születik meg a döntés az eredményekről.

Idén 2018. április 30. és május 11. között zajlott a verseny, Londonban. A verseny érdekessége, hogy az emberek mindennapos borválasztási döntéseinek segítését tűzte ki célul, emiatt más nemzetközi borversenyek működésétől eltérően nem korlátozzák a kiadható érmek számát.

Tudta? A tavalyi évben Hangács Grand Superior 2013 (87 pont) kapott Bronz érmet és érdekesség, hogy az idei Bronzérmes borunk kapott Commended megítélést egy évvel ezelőtt, Merengő Grand Superior 2013 (84 pont) személyében.

 

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt St.Andrea Napbor Ünnep