In Programok

Örömmel tapasztaljuk, amikor kedves vendégeink, vásárlóink és barátaink piros-betűs ünnepként tartják számon a Napbor Ünnepet, ami számunkra is különösen kedves és fontos esemény.

A Napbor Ünnep minden évben mintegy ceremóniaként elindítja a nyári időszakot, amikor a Nap már valóban hét ágra süt és jól esik egy hűtött fehérbor az árnyékban.

Az idei év azért is különleges, mert 5. alkalommal kerül megrendezésre az ünnep, amelyre a kerek évforduló alkalmából meglepetéssel készülünk.

Kedvelt pincelátogatás programunk ezúttal sem marad, ifjabb és idősebb Lőrincz György kétóránként indít túrát és bizony nem ritkán egy-egy hordómintát is mutatnak. A borbár ez alkalommal is a legújabb St.Andrea borokkal lesz felszerelve, ahol fiatal kollégáink várják a kívánságokat. Az elmaradhatatlan gasztronómiai specialitásokról idén is a Senátor Ház gondoskodik. A kínálat kiegészül finom, kézműves sajtokkal. Mindeközben pedig zenél DJ Funk Gears, majd az Acousteria Zenekart hallgatjuk.

A 2019. május 25-ei Napbor Ünnepre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges. Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.

St.Andrea Szőlőbirtok

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt St.Andrea SzőlőbirtokBoldogságos 2017