In Programok

Ebben az évben is komolyan vesszük a Szőlő Ünnepet! Mit jelent ez? Szőlőáldást, borkóstolót, zenét, táncot, pincelátogatást és finom falatokat. Mindezt a megújult birtokon, 2019. szeptember 14-én.

Az elmúlt évben ugyanis a szőlőbirtok és a pince megújításán dolgoztunk, ami jelentős változásokat és átalakításokat eredményezett. Ezúttal – még nem teljes pompájában – de már ezen a némileg újjászületett téren kerül megrendezésre az V. St.Andrea Szőlő Ünnep.

Gasztro sarkunkban a Senator-Ház Étterem séfje, Gulyás Gábor készíti el remekműveit, míg néhány méterre tőle Marsi Zsolt ételkülönlegességeit is megkóstolhatjuk. A Sik Sajt Műhelynél sajtokat kóstolhatunk, a Caffé Vergnano pedig kávéspecialitásokkal készül.

Őszi St.Andrea Borbárunk a legújabb tételekkel, s borkülönlegességekkel felszerelve várja a vendégeket, míg aki a pincére és a hordókra kíváncsi, ifjabb és idősebb Lőrincz György társaságában is bejárhatja azt.

A rendezvény idejével párhuzamosan Both Teodóra festőművész kiállítása is megtekinthető, “Bennem és Veled” címmel, akár egy pohárral borral a kézben.

Az ünnepélyes megnyitót és az elmaradhatatlan szőlőáldást követően, a St. Andrea bemutatja, legújabb vörös házasítását, a Hangács dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017 bort.

Zene tekintetében idén először a Simple Acoustic andalít el bennünket, őket pedig Heincz Gábor Biga Acoustic koncertje követi. A szünetekben és a koncertek után pedig, kedvenc lemezlovasunk, DJ Funk Gears zenél.

A rendezvény alatt megvásárolható ünnepi borcsomagunk, mely 2018-as fajtaborokból áll és kizárólag a helyszínen kapható. Tartalma: Chardonnay 2018 | Furmint 2018 | Hárslevelű 2018 | Rajnai rizling 2018 | Leányka 2018 | Kadarka 2018

A nap folyamán megrendezésre kerül a Lőrincz György Mesterkurzus, amely korlátozott létszámú kiemelt kóstoló, olyan egyszeri program, amelyre a részvétel írásos (és az Ünnepre történő általános regisztráción felül történő) jelentkezéshez és a belépődíj előzetes átutalásához kötött!
Részvételi díj: 8000 Ft | St.Andrea Klubtag: 7000 Ft
Mesterkurzus regisztráció: andrea@standrea.hu
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10180391-49020017
(a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a regisztráló nevét és a Szőlő Ünnep Mesterkurzus elnevezést)

A Szőlő Ünnepre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.

Rendezvényünkkel kapcsolatosan folyamatosan részleteket osztunk meg Facebook eseményünkben, ami itt elérhető.

Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat,
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt