In Étel

“Farmunktól az asztalig”

A St.Andrea Farm, Hangács dűlőjén elterülő, természetes legelőiről származó bárányhús mellé ajánljuk az azonos dűlőn termelt közepes testű, finom savkészletű St.Andrea Hangács Egri Bikavér Grand Superior bort, mely tufás-avaros jegyeivel elegáns gasztronómiai élményt nyújt.

„Régi álmom vált valóra azzal, hogy egy dűlőszelektált bárányhús és egy dűlőszelektált Egri Bikavér egyszerre kerüljön terítékre. Macsinka János, a Macok Bisztró séfjének elképzelésivel idén megvalósulhatott a gondolat.

A St.Andrea Szőlőbirtokon célunk volt, hogy valódi gazdaságként, több növénnyel és állattal is foglalkozzunk. A bárányfarmot is ezért hoztuk létre, immáron 3 éve, melynek gyümölcse mostanra kezd beérni.

A bárányhús és a Bikavér nagyon izgalmas párosítás, hiszen a számunkra nagyon különleges vulkanikus, tufás dűlő jelenti az alapját mindkét tételnek. A párosítás azért is egyedi, mert borász-séf-sommelier folyamatos kommunikációja áll a hátterében, ahol mindenki a saját szakterületén a maximális tudással járult hozzá a sikerélményhez.” Ifjabb Lőrincz György

A Hangács bárány idén ősszel kóstolható a Macok Bisztró ajánlatában, amelyet Macsinka János séf, időről-időre más körettel és más elkészítési módban tálal.
Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt