In Hírek

Folyamatos bővülés Egerben

2017. nyarán, éppen július elsején a St.Andrea család új létesítménnyel bővült, a Kedves Wine Bistro & Shop személyében, amely mára már  összesen 126 vendég befogadására képes, a Szépasszonyvölgy egyedi színfoltjaként.

A köztudatban gyorsan elhíresült „Kedves” a kezdeti terasz és bisztró férőhelyeit 2018. januárjára egy 36 fős hátsó (azaz a pince legbelső felében található) zárt teremmel bővítette, mellyel együtt már  tulajdonképpen három elszeparált részt tudhat magáénak.

A külön terem mindenképp a legalkalmasabb helyszín lehet elegáns családi események, céges rendezvények, társasági összejövetelek és szervezett borkóstolók tartására.

Újítások és fejlesztések

Az újítások és fejlesztések azonban nem állnak meg itt. Ahogy elolvadt a januári hó a weboldalon külön helyet kapott a Kedves, mely által most már nem csak a Facebook-on vagy Instagram-on, de itt is könnyedén tájékozódhatnak a vendégek, a legfontosabb információkról.

További izgalmas tervek és ötletek vannak még kialakulóban, amelyek részét képezi többek között az, hogy tavasszal bővül a konyha kínálata tapaszok, saláták, szendvicsek) és csoportoknak is külön menüsorok várhatóak.

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

projekt St.Andrea Évértékelő 2018St.Andrea Borigo