„Adaptív technológiai innováció a St.Andrea Kft-nél”

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-03461
A kedvezményezett neve: St.Andrea Szőlő-, Bortermelő és Értékesítő Kft.
A projekt címe: Adaptív technológiai innováció a St.Andrea Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 7.920.000 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt fizikai befejezési dátuma: 2019.07.02

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerzésre kerültek egy új termékkör, a gyümölcsös vörösborok előállításához szükséges eszközök: 1 db Fer-kor korr.acél tartály 40000 literes, 6 db Fer-kor korr.acél vörösborerjesztő tartály 4000 literes, 1 db Francesca F03.E forgódugattyús szivattyú és 1 db ELIPOMPA 100 cefreszivattyú.

Az eszközök beszerzésével a borászat új termék előállításával kívánja termékskáláját bővíteni.

A projekt hozzájárul az új termék bevezetéséhez így a vállalat eredményességének növekedéséhez és versenyképességének fokozásához. A termelés szerkezete eltolódik a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása felé, és a fejlesztés eredményeként növekszik a vállalkozás technológiai felkészültsége. A projekt hozzájárul a cég stratégiai céljaik eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához, ezáltal lehetőséget teremt a munkahelyek megtartásához is. A projekt esetében adaptív technológiai innovációs fejlesztést hajtott végre a St.Andrea Kft., melynek eredményeként képes a borfogyasztást előtérbe helyezők minőségi igényeit kielégíteni.

Jelen projekt keretében adaptív technológiai fejlesztés került bevezetésre, ezáltal a fejlesztés közvetlenül illeszkedik a Nemzeti S3-ban meghatározott nemzeti vagy horizontális ágazati prioritások között meghatározott Agrár-innováció prioritáshoz. A fejlesztés eredményeként növekszik a vállalkozás technológiai felkészültsége, versenyképessége, valamint az erőforrás-hatékonyság.

„Adaptív technológiai innováció a St.Andrea Kft-nél”