2021.08.14 – Pannon Borpiknik az Egri Borvidéken

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1627383883879{margin-bottom: 0px !important;}”]A Pannon Bormíves Céh igazi szívügyem, hiszen ez egy olyan közösség, ahol a tagok elkötelezettek a kulturált borfogyasztás népszerűsítése mellett. Elismert és értékteremtő, magyar, családi borászatok, akiknek hitvallása megegyezik a céh általános alapelveivel, s akik magukénak érzik a teljes Magyar Borvidék sorsát. Felemelő érzés egy ilyen kezdeményezéshez tartozni, ahol a közös célunk a minőségi, hazai borok népszerűsítése és a borturizmus fellendítése.[/vc_column_text][vc_single_image image=”11292″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1627384322019{margin-bottom: 0px !important;}”]A közösség elnökeként és a St. Andrea tulajdonosaként az augusztus 14-én tartandó Pannon Borpiknik egy meghatározó esemény számomra, de a Szőlőbirtoknak, és a Pannon Bormíves Céhnek egyaránt.

Ez az első ilyen alkalom, hogy mind összegyűlünk, s egymást ajánljuk egy ilyen kivételes eseményen. Egy szép hagyományt szeretnénk ezzel megteremteni. Minden évben más-más tagunknál szeretnénk megrendezni egy nyári, kellemes, baráti hangulatú pikniket, ahová hírét vihetjük a magyar borok, borvidékek és borászatok erejének.[/vc_column_text][vc_single_image image=”11924″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1627384328404{margin-bottom: 0px !important;}”]Mi nemcsak borászkollégák vagyunk, hanem barátok, akik segítik és felemelik egymást, s örülnek a másik sikerének.

Talán ezért is olyan nagy dolog számomra, hogy a St. Andrea Szőlőbirtok adhat otthont ennek az eseménynek és ezáltal az egri borvidékre jönnek el személyesen az ország legkiválóbb borászai.[/vc_column_text][vc_single_image image=”11912″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1627384163420{margin-bottom: 0px !important;}”]Elhozzák a legfinomabb boraikat és ezzel méltó hírét viszik a magyar borok, borvidékek és borászatok erejének.

Kellemes zenével, finom falatokkal, minőségi borokkal, óránkénti pincetúrával és remek borászokkal várjuk Önöket a hazai borászvilág egyik legnagyobb eseményén.

Esemény: https://standrea.com/elmenyek/pannon-borpiknik-az-egri-borvideken/[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1627384171290{margin-bottom: 0px !important;}”]Szeretettel várjuk Önöket!

Dr. Lőrincz György[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]