St. Andrea Válogatás

24500 Ft

A VÁLOGATÁS TÉTELEI
Tündökölj Egri Csillag 2016
Illata közepesen intenzív, magával ragadóan bájos és komplex. Hársas, körtés, barackos  jegyek virágokkal, köménnyel és szárított gyógynövényekkel. A korty friss, a savak élénkek és nagyon hosszan maradnak. Szép arányok, gazdagság és báj. Tiszta, modern egries fehérbor.
Boldogságos 2016
Virágos, citrusos, zöldalmás jegyekkel indít, majd ahogy nyílik egy kis ásványos-ázott köves illat is megjelenik, a hordó elegánsan kísér. A korty feszes és tömör.
Hangács 2013
Illatában az érett feketebogyós gyümölcsöket avaros-gombás illatok szövik át. A határozott struktúra mellett nagyon zamatos, gazdag élményt adó, tömör bikavér bor.
Merengő 2012
Illatában érett fekete bogyósok és meggy, szilva, édesfűszerek, levendula, csokoládé, enyhe füstösség, szarvasgomba, avar. Hosszú, élénk savérzet ad lendületet a bornak, ami a tanninnal és a melegítő alkohollal nagyon szép arányokat rajzol ki a bor struktúrájában.
Áldás 2015
Illatában a piros-bogyós gyümölcsök dominálnak (málna, ribizli). Mellette rózsa és borsos, fűszeres jegyek. Friss, lendületes, élő szerkezet, sok gyümölcs és fűszer jelenik meg a szájban is, ha megkóstoljuk. Ropogós, könnyű, ám tartalmas egri vörös a mindennapokra.
Örökké 2016
Érett déligyümölcsös illatok. Zamatos, elegáns fehérbor. A hordó használat finom. A savak puhák, meglepően érettek.

Kategóriák: ,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„St. Andrea Válogatás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.